Σύνταξη και Υγεία

Ασφάλιση Σύνταξης & Υγείας

Δείτε επίσης

Προγράμματα Ασφάλισης

Οχήματα, Σύνταξη & Υγεία, Κατοικία, Επιχειρήσεις

Προγράμματα Υγείας

Υγεία… το ύψιστο αγαθό!

Τα Προγράμματα Υγείας αποτελούν την ιδανική λύση απέναντι στη χρόνια παθογένεια του ελληνικού συστήματος υγείας/περίθαλψης που δεν μπορεί παρά να σας επιβαρύνει με πρόσθετο άγχος και ανησυχία, στοιχεία που από τη φύση τους είναι γενεσιουργά αίτια ψυχολογικών και οργανικών ασθενειών. H εγγυημένη οικονομική υποστήριξη και αναπλήρωση της απώλειας εισοδήματός σε περίπτωση που κάποια ασθένεια ή ατύχημα σας αναγκάσει να νοσηλευτείτε ή να παραμείνετε εκτός εργασίας για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου ζωής, καθώς επίσης και στην εξασφάλιση της απαιτούμενης ηρεμίας που χρειάζεστε για να εκπληρώνετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας!

Απόλυτη Προστασία
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν τη μέγιστη δυνατή ασφάλιση των δαπανών υγείας.

Ολοκληρωμένη Προστασία
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν κάλυψη των δαπανών νοσηλείας τους, συμπληρωματικά με τη χρήση του κοινωνικού ασφαλιστικού τους φορέα.

Ολοκληρωμένο
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν κάλυψη των δαπανών νοσηλείας τους, συμπληρωματικά με τη χρήση του κοινωνικού ασφαλιστικού τους φορέα και με προσιτό κόστος.

Συμπληρωματικό
Απευθύνεται σε εσάς που κάνετε χρήση του κοινωνικού φορέα ασφάλισης και επιθυμείτε συμπληρωματική κάλυψη των δαπανών υγείας, προκειμένου να εξασφαλίσετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για εσάς και την οικογένειά σας. (καλύπτοντας ταυτόχρονα και την πρωτοβάθμια περίθαλψη με προσιτό κόστος).

Οικονομικό
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν ισχυρές καλύψεις από κοινωνικά ταμεία και ομαδικά ασφαλιστήρια εργοδοτών και θέλουν πρόσθετη κάλυψη για σοβαρά περιστατικά.

Ειδικό
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν ισχυρές καλύψεις από κοινωνικά ταμεία και ομαδικά ασφαλιστήρια εργοδοτών και θέλουν πρόσθετη κάλυψη για σοβαρά περιστατικά.

Ειδικό Plus
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πελάτες που έχουν ισχυρές καλύψεις από κοινωνικά ασφαλιστικά ταμεία και ομαδικά ασφαλιστήρια εργοδοτών, θέλουν πρόσθετη κάλυψη για σοβαρά περιστατικά, αλλά επιθυμούν και να διατηρήσουν μελλοντικά, το υψηλό επίπεδο νοσοκομειακής περίθαλψης μετά τη λήξη του ομαδικού ασφαλιστηρίου τους.

Πλεονεκτικό
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων που επιθυμούν κάλυψη με υψηλά ανώτατα όρια και προκαθορισμένη μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου.

1. Γιατί είναι αναγκαία η συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση υγείας;


Επιλέγουμε την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας γιατί γνωρίζουμε ότι στον ευπαθή αυτό κλάδο ισχύουν τα παρακάτω:

• Ανεπάρκεια Ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης και αδυναμία εκσυγχρονισμού τους, στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις νέες, διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.
• Χαμηλού επιπέδου συνθήκες περίθαλψης στα Δημόσια νοσοκομεία.
• Το κόστος μια αξιοπρεπούς νοσηλείας σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια είναι πολύ υψηλό.
• Ο συμπληρωματικός ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης είναι η καλύτερη λύση στην αντιμετώπιση των υψηλών εξόδων και παρέχει στον ασφαλισμένο την πολυπόθητη «αίσθηση ασφάλειας».
• Αύξηση του μέσου ορίου ηλικίας των Ελλήνων που έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των προβλημάτων υγείας και επομένως την αύξηση των δαπανών για αγορά υπηρεσιών υγείας.
 

2. Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασφαλίσω την Υγεία μου;


Όσο νωρίτερα επιλέξουμε να ασφαλίσουμε την υγεία μας, τόσο το καλύτερο καθώς με την πάροδο των χρόνων τα προβλήματα υγείας χτυπούν συχνότερα την πόρτα μας. Σε περίπτωση που θελήσουμε να ασφαλιστούμε σε μεγάλη ηλικία, το κόστος που θα καταβάλλουμε θα είναι αυξημένο, αφού οι σχετικές δαπάνες αυξάνονται όσο μεγαλώνουμε. Ένα ασφαλιστήριο υγείας που θα κάνουμε τώρα για τα χρόνια που έρχονται είναι μια σωστή και καθόλα φρόνιμη επιλογή!
 

3. Γιατί να κάνω ασφάλιση Υγείας στην ‘Εθνική Ασφαλιστική’;


Γιατί η “Εθνική Ασφαλιστική”:
• Είναι εταιρεία σοβαρή, φερέγγυα και με κύρος.
• Έχει πολύχρονη πείρα και παρουσία στην αγορά πάνω από έναν αιώνα.
• Διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο.
• Προσφέρει ανταγωνιστικά και δυναμικά προϊόντα που καλύπτουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της.
• Έχει πελάτες που είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν.
• Παρέχει πιστοποιημένες και βραβευμένες υπηρεσίες, από διεθνώς αναγνωρισμένους Οργανισμούς (EFQM, ΕΛΟΤ).
• Με την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει απευθύνεται σε όλες τις κοινωνικο -οικονομικές τάξεις.
• Έχει πελατοκεντρική φιλοσοφία.
 

4. Υπάρχει όριο κάλυψης στα ημερήσια νοσήλια;


Στα προγράμματα ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΟ, ΝΕΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ δεν υπάρχει ανώτατο όριο κάλυψης στα ημερήσια νοσήλια. Το πρόγραμμα “ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΟ” έχει ανώτατο όριο ημερησίων νοσηλίων έως 613 € (Δωμάτιο και τροφή).
 

5. Μπορώ να νοσηλευτώ σε οποιαδήποτε θέση νοσηλείας ή πρέπει να κάνω προεπιλογή θέσης;


Δεν απαιτείται η προεπιλογή θέσης νοσηλείας κατά τη σύναψη της ασφάλισης. Προβλέπεται όμως κάλυψη έως τη θέση Α’ ή Lux για το “ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΟ.”
 

form2_top
Αίτηση προσφοράς για ασφάλεια
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty