Συνεργάτες 1

Κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτήν. Τα γραφεία μας σε Αθήνα και Άνδρο πλαισιώνονται από μια δυναμική, πολυσυλλεκτική και ευέλικτη ομάδα, πιστοποιημένων ασφαλιστικών στελεχών που προσφέρουν με συνέπεια και ήθος τις υπηρεσίες τους με πρωταρχικό στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.


Βικτωράτου Μαρίκα
Υπεύθυνη Πωλήσεων & Επικοινωνίας

Η Μαρίκα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική (1980 – 1993), ενώ τα τελευταία 19 χρόνια δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός πράκτορας και πιστοποιημένη μεσίτης ασφαλίσεων. Από το εκτενές βιογραφικό της ξεχωρίζουν, η συμμετοχή της στην ομάδα εκπροσώπησης των διαμεσολαβούντων στο πανευρωπαϊκό όργανο διαμεσολάβησης BIPAR σε Βρυξέλλες, Μαδρίτη & Παρίσι, η εκλογή της ως σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τρεις συνεχόμενες φορές, καθώς και η θητεία της ως Γενική γραμματέας και Αντιπρόεδρος στο σύλλογο πρακτόρων Αττικής (ΣΠΑΤΕ).
Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων marketing και πωλήσεων και
έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη για τις επιδόσεις της στο τομέα των πωλήσεων.


Βικτωράτου Στέλλα
Υπεύθυνη Πωλήσεων Δημοσίων Σχέσεων & Οικονομικών

Η Στέλλα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά & της Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών και μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου από το 2010. Είναι πιστοποιημένη μεσίτρια ασφαλίσεων, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά και έχει μετεκπαιδευτεί στο ετήσιο πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών ασφαλιστικών εταιριών στο ΕΙΑΣ καθώς και σε ετήσια ασφαλιστικά προγράμματα στην Αγγλία και την Ολλανδία.


Τεντόμα Βαγγελίτσα
Υπεύθυνη γραφείου Άνδρου

Η Βαγγελίτσα Τεντόμα γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος. Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων στο τομέα του marketing και των πωλήσεων. Μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στη Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων από το 2006.


Τρίμπαλη Πόπη
Υπεύθυνη ζημιών & μηχανογράφησης

Η Πόπη Τρίμπαλη γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος, μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στη Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων από τον Οκτώβριο του 2009.


Πανάγου Αθανασία
Υπεύθυνη λογιστηρίου πελατών & Marketing

Η Αθανασία Πανάγου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του τμήματος
Οικονομικής των επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ πρώην ΑΣΟΕΕ) και πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρωσικά και εργάζεται στη Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων από το 2011.Τσάμη Σοφία
Υπεύθυνη Πωλήσεων

Η Σοφία Τσάμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά τμήματος Λογιστικής. Από το 1989  δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός υπαλληλος  με πιστοποίηση από την Τράπεζα Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων ανάληψης κινδύνων χρηματοοικονομικών και πωλήσεων. Έχει ασχοληθεί με πωλήσεις ασφαλιστικών προιόντων διαφόρων κλάδων καθώς και αποζημιώσεις πελατών. 

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty