Σύνταξη και Υγεία

Ασφάλιση Σύνταξης & Υγείας

Δείτε επίσης

Προγράμματα Ασφάλισης

Οχήματα, Σύνταξη & Υγεία, Κατοικία, Επιχειρήσεις

Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα

Σύνταξη & υγεία… πάνε μαζί!

Το συνταξιοδοτικό είναι ένα από τα κρισιμότερα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος σε παγκόσμιο επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Τα συνήθη ερωτήματα που ταλανίζουν τον εργαζόμενο και στρέφονται γύρω από το συντάξιμο ποσό και τους όρους που θα εξασφαλίσει στο μέλλον, βρίσκουν την καλύτερη απάντηση μέσα από τα προγράμματα σύνταξης αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών. Τα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης σας δίνουν τη δυνατότητα να αποταμιεύετε συστηματικά και αποτελεσματικά προκειμένου να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο στην ηλικία που το έχετε περισσότερο ανάγκη. Στην ηλικία που θέλετε να απολαμβάνετε τους κόπους μιας ζωής και να αξιοποιείται ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο που στερηθήκατε δουλεύοντας!

Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη
Το νέο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ευέλικτης Συνταξιοδοτικής Αποταμίευσης σας βοηθάει να «χτίσετε» τη σύνταξή σας σταδιακά κι όπως εσείς επιθυμείτε! Είναι ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοζόμενο στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάλλετε το ασφάλιστρο που εσείς επιθυμείτε, όποτε το επιθυμείτε, ανάλογα με τις προσωπικές οικονομικές σας δυνατότητες.

Συνταξιοδοτικό
Το πρόγραμμα σας παρέχει ισόβια μηνιαία σύνταξη. Μπορείτε να επιλέξετε Ατομικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα Περιοδικού ή Εφάπαξ Ασφαλίστρου.

1. Γιατί να κάνω ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα;


Για να διατηρήσετε και να εξασφαλίσετε την ποιότητα της ζωής σας στην ηλικία που την έχετε πιο πολύ ανάγκη! Όταν σταματήσετε να εργάζεστε, κι ενώ θα έχετε ακόμα μπροστά σας πολλά χρόνια ζωής, τα έσοδά σας πιθανώς να περιορίζονται μόνο στη σύνταξη, που θα’ ναι μικρότερη από το εισόδημα που διατηρούσατε όταν εργαζόσασταν. Φροντίστε λοιπόν, το μέλλον σας προσδιορίζοντας από σήμερα – σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές σας – την ηλικία και το ποσό που επιθυμείτε, για να απολαμβάνετε στο μέλλον όσα δικαιούστε!
 

2. Με αφορά το θέμα της Σύνταξης;


Ένα Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα απευθύνεται: α) σε εσάς που θέλετε να συμπληρώσετε το εισόδημά σας όταν συνταξιοδοτηθείτε, β) σε εσάς που πρόκειται να συνταξιοδοτηθείτε σύντομα, γ) στους ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν τους εντατικούς ρυθμούς με τους οποίους εργάζονται σε μια ηλικία που θα μπορούν ακόμα να απολαύσουν, δ) στη γυναίκα με περιορισμένα χρόνια εργασίας, άρα και με μειωμένες συντάξιμες αποδοχές, ε) τα Συνταξιοδοτικά προγράμματα της “Εθνικής Ασφαλιστικής” απευθύνονται όμως και σε ανθρώπους μεσαίων και μικρών εισοδημάτων, οι οποίοι ενώ ανησυχούν έντονα για την κάλυψη των αναγκών τους όταν συνταξιοδοτηθούν, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποταμιεύουν σήμερα μεγάλα ποσά.
 

3. Είμαι πολύ νέος για να σκεφτώ τώρα τη Σύνταξή μου;


Αυτή είναι μια παγίδα που κοστίζει πολύ! Όσο αναβάλλετε να συνάψετε ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα σήμερα, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το κόστος του για εσάς στο μέλλον. Αντίθετα, όσο πιο νέος ξεκινήσετε, θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα κεφάλαια και υψηλότερη απόδοση.
 

4. Πρέπει να περιμένω μέχρι τα 65 μου για να συνταξιοδοτηθώ;


Με τα προγράμματα της “Εθνικής Ασφαλιστικής” το πότε θα πάρετε Σύνταξη το επιλέγετε εσείς! Καταβάλλετε σήμερα όσα μπορείτε, “χτίζοντας” το μέλλον σας με το δικό σας τρόπο.
 

5. Κάνοντας σήμερα ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, πότε θα πάρω τη Μηνιαία Σύνταξή μου;


Με την “Εθνική Ασφαλιστική” έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε να ξεκινήσει η καταβολή της ισόβιας μηνιαίας Σύνταξής σας. (αρκεί η ηλικία συνταξιοδότησής σας να είναι μεγαλύτερη ή ίση των 50 ετών). Μάλιστα, εάν σήμερα είστε άνω των 50 ετών και διαθέτετε κάποιο εφάπαξ ποσό που θέλετε να επενδύσετε, η Εθνική διαθέτει Πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε από τον επόμενο κιόλας μήνα.
 

6. Τι μου προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα;


Μερικά μόνο από τα οφέλη που σας προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα της “Εθνικής Ασφαλιστικής» είναι τα εξής: α) διατήρηση ενός καλού βιοτικού επιπέδου ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε, β) εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, γ) δυνατότητα δημιουργίας σύνταξης με μικρά ποσά αποταμίευσης, δ) διατήρηση οικονομικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας κατά την τρίτη ηλικία, ε) εκπλήρωση των ονείρων σας, ακριβώς όταν θα έχετε το χρόνο να τα πραγματοποιήσετε.
 

7. Κάθε πότε μπορώ να πληρώνω τα ασφάλιστρά μου;


Μπορείτε να πληρώνετε τα ασφάλιστρα ανάλογα με τις προσωπικές σας οικονομικές δυνατότητες. Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορείτε να καταβάλλετε τα ασφάλιστρα ετησίως, εξαμηνιαίως, τριμηνιαίως ή μηνιαίως, ενώ αν επιλέξετε την Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, αφού (μετά τη συμπλήρωση του 2ου έτους ισχύος του προγράμματος) μπορείτε να καταβάλλετε όποιο ποσό ασφαλίστρου εσείς επιθυμείτε, σε τακτικές ημερομηνίες ή/και σε άλλες ημερομηνίες που εσείς, επιλέγετε κάθε φορά.
 

8. Γιατί να επιλέξω ένα από τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ‘Εθνικής Ασφαλιστικής’;


Η Εθνική διαθέτει σύγχρονα Συνταξιοδοτικά προγράμματα που σας παρέχουν ισόβια εξασφάλιση, δυνατότητα προγραμματισμού του μέλλοντος από σήμερα, εξασφάλιση των αγαπημένων προσώπων σας και αύξηση των αναμενόμενων απολαβών σας συμμετέχοντας σε επιπλέον αποδόσεις. Επιπλέον, είναι ευέλικτα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης και την ηλικία συνταξιοδότησής σας, ενώ έχετε ένα επιπλέον οικονομικό όφελος, καθώς υπάρχει φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων (σύμφωνα με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο, το 20% του ασφαλίστρου που θα δίνετε κάθε χρόνο – μέχρι ασφάλιστρο 1.200€ για άγαμο και 2.400€ για οικογένεια – αφαιρείται από το φόρο σας που προκύπτει βάσει της φορολογικής κλίμακας), κάνοντας έτσι την αποταμίευσή σας πολύ πιο αποτελεσματική.
 

form2_top
Αίτηση προσφοράς για ασφάλεια
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty