Προφίλ

“Εγγυημένη ασφάλεια.”

Η 30ετής επιτυχής δραστηριοποίησή μας στον ασφαλιστικό κλάδο, μας οδήγησε στη δημιουργία της εταιρείας «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.» «Viktoratou Insurance Brokers S.A.».

Επι σειρά ετών, ασφαλίζουμε βιομηχανικούς και ατομικούς κινδύνους και διαχειριζόμαστε μεγάλο όγκο ασφαλίστρων σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Τα Ιδιόκτητα σύγχρονα γραφεία μας (Αθήνα – Γαύριο Άνδρου) και η οικονομική μας ανεξαρτησία αποτελούν εγγύηση για τη μελλοντική μας πορεία, ενώ οι επιλεγμένοι πιστοποιημένοι συνεργάτες, τον θεμέλιο λίθο για την πραγματοποίηση των στόχων και την ενσάρκωση των οραμάτων μας.


“…με επαγγελματισμό, αντικειμενικότητα & συνέπεια.”

Με έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η αδιάκοπη παροχή υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών και ανταγωνιστικών προϊόντων. Ανεπηρέαστοι από τα υποκειμενικά κριτήρια δράσης της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας, ευελπιστούμε να εμφυσήσουμε στους πελάτες μας μια διαφορετική ασφαλιστική κουλτούρα και να απομυθοποιήσουμε στα μάτια τους το δαιδαλώδες της ασφαλιστικής αγοράς.
Η προσωπική επαφή και επικοινωνία, οι εξατομικευμένες λύσεις, η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς και η συνεχής στήριξη – ενημέρωση των πελατών ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ορίζουν για εμάς… την έννοια της ποιότητας!

“Υπόθεση… οικογενειακή.”

Το ταξίδι μας στο χώρο των ασφαλειών ξεκινά το 1939 με τον Γεώργιο Βικτωράτο, ως υπάλληλο της Εθνικής Ασφαλιστικής και κατόπιν ανεξάρτητο ασφαλιστικό πράκτορα να ανοίγει το δρόμο μιας εξέχουσας πορείας που έμελλε να αποτελέσει οικογενειακό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.
Ο γιος του Ηλίας Βικτωράτος ακολουθώντας τα δικά του βήματα, διατελεί Στέλεχος Παραγωγικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής την περίοδο 1970-1997, ενώ η σύζυγός του τελευταίου, Μαρίκα Η. Βικτωράτου προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες της ως υπάλληλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, από το 1979 έως και το 1993.

Το 1993 με οδηγό την πίστη μας στο θεσμό της ασφάλισης και την πολυετή εμπειρία του τρόπου λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών, αποφασίζουμε να ανοίξουμε τα πανιά μας και να προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία μας ξανά από την πλευρά του διαμεσολαβητή. Προχωράμε σε δημιουργία του “Πρακτορείου Ασφαλειών Μ. Η Βικτωράτου” στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λ. Αλεξάνδρας 100 και 6 μήνες αργότερα στη δημιουργία του πρακτορείου μας στο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο.

Στο ξεκίνημά μας, συνάπτουμε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ μετέπειτα και για την καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των δικών σας αναγκών, ακολουθεί η σύναψη συνεργασιών με έγκυρες και αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου όπως η Grοupama Φοίνιξ, Interamerican, Ιντερσαλόνικα,  Υδρόγειος, Ατλαντική ‘Ενωση, Ευρωπαΐκή Πίστη και Allianz.

Το 2000, σε συνέχεια της ανοδικής μας πορεία εγκαινιάζουμε τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα, στο ίδιο πάντα σημείο, στο κέντρο της πόλης, στη Λ. Αλεξάνδρας 100.

Το 2007, η σταδιακή αύξηση του χαρτοφυλακίου μας, οδήγησε στη φυσική εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης σε Ανώνυμη Εταιρεία που σηματοδοτήθηκε με τη σύσταση της «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.» «Viktoratou Insurance Brokers S.A.».

Σήμερα, το ταξίδι συνεχίζεται σε επίπεδο τρίτης γενιάς με τη Στέλλα Βικτωράτου, κόρη του Ηλία και της Μαρίκας Βικτωράτου, να αναλαμβάνει θέση Υπεύθυνης Πωλήσεων Δημοσίων Σχέσεων & Οικονομικών της εταιρείας.
Η επιτυχημένη δράση μας στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών έχει αποσπάσει κατά καιρούς πολλαπλές διακρίσεις. Διακρίσεις που πηγάζουν τόσο από την ικανοποίηση των πελατών που μας εμπιστεύτηκαν όσο και από την εκτίμηση των συναδέλφων που αναγνωρίζουν την επαγγελματική μας ποιότητα.
 
1993
Βράβευση του ασφαλιστικού μας γραφείου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον κλάδο Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 
1994
Βράβευση για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον κλάδο Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής.

1996
Βράβευση για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον κλάδο Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής.

1997
Βράβευση για την κατάκτηση της 3η θέσης στον κλάδο Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής.

2006
Βράβευση για την κατάκτηση της 2ης Θέσης στον κλάδο Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής.

2008
Βράβευση της εταιρείας “Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων” για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε νέα παραγωγή του κλάδου Ζωής.

2009
Απονομή τιμητικής διάκρισης από το σύλλογο της ΕΕΑΕ (Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος) στη Βικτωράτου Στέλλα για την άσκηση του επαγγέλματος με ήθος και συνέπεια σε επίπεδο 3ης γενιάς και τη συμβολή της στη διατήρηση της οικογενειακής παράδοσης.

Κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτήν. Τα γραφεία μας σε Αθήνα και Άνδρο πλαισιώνονται από μια δυναμική, πολυσυλλεκτική και ευέλικτη ομάδα, πιστοποιημένων ασφαλιστικών στελεχών που προσφέρουν με συνέπεια και ήθος τις υπηρεσίες τους με πρωταρχικό στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.


Βικτωράτου Μαρίκα
Υπεύθυνη Πωλήσεων & Επικοινωνίας

Η Μαρίκα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική (1980 – 1993), ενώ τα τελευταία 19 χρόνια δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός πράκτορας και πιστοποιημένη μεσίτης ασφαλίσεων. Από το εκτενές βιογραφικό της ξεχωρίζουν, η συμμετοχή της στην ομάδα εκπροσώπησης των διαμεσολαβούντων στο πανευρωπαϊκό όργανο διαμεσολάβησης BIPAR σε Βρυξέλλες, Μαδρίτη & Παρίσι, η εκλογή της ως σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τρεις συνεχόμενες φορές, καθώς και η θητεία της ως Γενική γραμματέας και Αντιπρόεδρος στο σύλλογο πρακτόρων Αττικής (ΣΠΑΤΕ).
Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων marketing και πωλήσεων και 
έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη για τις επιδόσεις της στο τομέα των πωλήσεων.


Βικτωράτου Στέλλα
Υπεύθυνη Πωλήσεων Δημοσίων Σχέσεων & Οικονομικών

Η Στέλλα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά & της Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών και μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου από το 2010. Είναι πιστοποιημένη μεσίτρια ασφαλίσεων, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά και έχει μετεκπαιδευτεί στο ετήσιο πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών ασφαλιστικών εταιριών στο ΕΙΑΣ καθώς και σε ετήσια ασφαλιστικά προγράμματα στην Αγγλία και την Ολλανδία.


Τεντόμα Βαγγελίτσα
Υπεύθυνη γραφείου Άνδρου

Η Βαγγελίτσα Τεντόμα γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος. Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων στο τομέα του marketing και των πωλήσεων. Μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στη Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων από το 2006.


Τρίμπαλη Πόπη
Υπεύθυνη ζημιών & μηχανογράφησης

Η Πόπη Τρίμπαλη γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος, μιλάει Αγγλικά και εργάζεται στη Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων από τον Οκτώβριο του 2009.


Πανάγου Αθανασία
Υπεύθυνη λογιστηρίου πελατών & Marketing

Η Αθανασία Πανάγου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του τμήματος
Οικονομικής των επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ πρώην ΑΣΟΕΕ) και πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρωσικά και εργάζεται στη Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων από το 2011.Τσάμη Σοφία
Υπεύθυνη Πωλήσεων

Η Σοφία Τσάμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά τμήματος Λογιστικής. Από το 1989  δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός υπαλληλος  με πιστοποίηση από την Τράπεζα Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σειρά ασφαλιστικών σεμιναρίων ανάληψης κινδύνων χρηματοοικονομικών και πωλήσεων. Έχει ασχοληθεί με πωλήσεις ασφαλιστικών προιόντων διαφόρων κλάδων καθώς και αποζημιώσεις πελατών. 

Συνεργασία

Εαν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας, παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση info@viktoratou.gr και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

 

Πρακτική Άσκηση

Αν είστε φοιτητής και επιθυμείτε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση, κερδίζοντας εμπειρία σε μια επιτυχημένη εταιρεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση info@viktoratou.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty