«Ώρα Ασφάλισης»: Η ασφάλιση είναι αναγκαία όσο ποτέ!

image
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04 th, 2014 · no Comments · Στην κατηγορία ,

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης η ασφάλιση είναι ακόμη περισσότερο αναγκαία. Οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις προς όφελος του καταναλωτή.

Αυτό τονίσθηκε στην πρώτη εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» για την φετινή σεζόν, που προβλήθηκε χθες Κυριακή 30 Νοεμβρίου από το Extra Channel.

Καλεσμένος της εκπομπής ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Φράγκος ο οποίος ανέδειξε τις δυνατότητες του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης, στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ιδιαίτερα στις σημερινές γεμάτες προκλήσεις συνθήκες.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, τόνισε ότι η ελληνική ασφαλιστική αγορά μπορεί να δώσει σύγχρονες λύσεις στους καταναλωτές σε όλους τους κλάδους. Πρόσθεσε δε ότι η ασφαλιστική κάλυψη είναι περισσότερο απαραίτητη σε συνθήκες κρίσης.

Η «Ώρα Ασφάλισης», από την προσεχή Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 8.20 το βράδυ από το τηλεοπτικό κανάλι «Extra».

Η «Ώρα Ασφάλισης» η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα ασφάλισης δημόσιας και ιδιωτικής!

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του “Ασφαλιστικού ΝΑΙ” με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα (παρουσίαση από την κ. Νεκταρία Μπέσσα) της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα της εκπομπής:

Πηγή: www.nextdeal.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty