Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Προληπτική ταχεία μαγνητική μαστογραφία

image
Παρασκευή, Απριλίου 03 rd, 2015 · no Comments · Στην κατηγορία
Την επαναστατική τεχνική της προληπτικής ταχείας μαγνητικής μαστογραφίας, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσίασε πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου (φωτογραφία) ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Όπως τονίστηκε, η προληπτική ταχεία μαγνητική μαστογραφία που πραγματοποιείται ήδη από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, εντοπίζει καρκίνο σε πρώιμο στάδιο σε μεγαλύτερο ποσοστό από την μαστογραφία και την υπερηχογραφία, δεν έχει ιονίζουσα ακτινοβολία, διαρκεί συνολικά μόνο 3 λεπτά και είναι σημαντικά πιο οικονομική από την κλασσική μαγνητική μαστογραφία.

“Σήμερα, με την προληπτική ταχεία μαγνητική μαστογραφία, δίνουμε την δυνατότητα  σε όλες τις γυναίκες  να ενισχύσουν τη σιγουριά τους ότι δεν πάσχουν από την ασθένεια”, τόνισε ο  Δρ. Νίκος Μποντόζογλου, διευθυντής του τμήματος  Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου, ενώ ο καθηγητής κ. Χρήστος Μαρκόπουλος, χειρουργός μαστού σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η διάγνωση της ασθένειας σε πρώιμο στάδιο. “Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την προσθήκη μίας ακόμη πρωτοποριακής εξέτασης  που έχει στόχο να σώσει ανθώπινες ζωές”, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου  Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Πηγή:www.nextdeal.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty