Η Εθνική Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις €4 εκατ. μέσα στην τραπεζική αργία και συνεχίζει με επαρκή ρευστότητα να καλύψει τις υποχρεώσεις και λειτουργία της!

image
Τετάρτη, Ιουλίου 08 th, 2015 · no Comments · Στην κατηγορία

Η Εθνική Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις €4 εκατ. μέσα στην τραπεζική αργία και συνεχίζει με επαρκή ρευστότητα να καλύψει τις υποχρεώσεις και λειτουργία της!

Για την Εθνική Ασφαλιστική, τη μεγαλύτερη ελληνική ασφαλιστική εταιρία της αγοράς, η αδιάλειπτη λειτουργία και η καθολική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της είναι αυτοσκοπός.

Σε όλους τους Γενικούς Κλάδους καθώς και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει απρόσκοπτα την καθημερινή αποζημίωση των ασφαλισμένων της καθώς και των συνεργαζόμενων φορέων της. Επίσης, έχει φροντίσει για την ομαλή υποδοχή και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα. Για το χρονικό διάστημα από 29/6/2015 έως και σήμερα, η Εταιρία κατέβαλε για αποζημιώσεις ασφαλισμένων πάνω από 4.000.000€.

Σε ότι αφορά στην είσπραξη ασφαλίστρων η Εθνική Ασφαλιστική λειτουργεί παρέχοντας, στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υπάρχουσες συνθήκες, τη μέγιστη δυνατή ευελιξία προς τους ασφαλισμένους της, οι οποίοι έχουν πολλαπλές επιλογές για την καταβολή των ασφαλίστρων (κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρίας μέσω Internet ή Phone Banking, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε ATM τραπεζών, μέσω πάγιων εντολών πληρωμής ασφαλίστρων) εξασφαλίζοντας έτσι την ισχύ των συμβολαίων τους.

Η Εταιρία, κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν από τις τραπεζικές δυσλειτουργίες, για το διάστημα έως την Κυριακή 12/07/2015, δεν θα προβεί σε ακυρώσεις συμβολαίων, ιδιωτών πελατών της.

Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει φερέγγυα και με επαρκή ρευστότητα, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της. Στέκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους ανθρώπους της, παραμένει ισχυρή.

Για τη συνεχή ενημέρωσή σας επισκεφθείτε το site της Εταιρίας (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή καλέστε στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 18189.

Πηγή: www.nextdeal.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty