Ενημερωτική Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία»

image
Δευτέρα, Οκτωβρίου 20 th, 2014 · no Comments · Στην κατηγορία

Η Ευρωκλινική Αθηνών πραγματοποιεί μία ακόμη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, διοργανώνοντας, την ανοιχτή για το κοινό, Ημερίδα με θέμα«Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία» την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου. (Τόπος Διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Ινστιτούτου Pasteur, δίπλα από την είσοδο της Ευρωκλινικής Αθηνών, Αθανασιάδου 9, πάροδος Δ. Σούτσου, Αμπελόκηποι, Αθήνα, ώρα έναρξης: 13.00).

Διακεκριμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών, εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής», του Ερευνητικού Κέντρου «Δημόκριτος» και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Λωτός» θα παρουσιάσουν τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις σχετικάμε την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ειδικότερα, οι ομιλητές θα καλύψουν σημαντικά θέματα όπως είναι η απεικόνιση του μαστού, η διατροφή και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, η γενετική συμβουλευτική, η συμβολή του ψυχολόγου, η θεραπεία του καρκίνου του μαστού καθώς επίσης και τα νεότερα ιατρικά δεδομένα για την αποκατάσταση του μαστού. Η εκδήλωση θα προσεγγίσει το θέμα του καρκίνου του μαστού μέσα από τις εμπειρίες των ασθενών με την ομιλία εθελόντριας του Πανελληνίου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» με θέμα «Η προσωπική μου εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού».

Με την Ημερίδα αυτή η Ευρωκλινική Αθηνών αναδεικνύει τη σημασία της ολοκληρωμένης και υπεύθυνης ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία σοβαρών παθήσεων, όπως είναι οι παθήσεις του μαστού.

Πηγή:www.insurancedaily.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty