Διασταυρώνονται ηλεκτρονικά τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

image
Σάββατο, Απριλίου 04 th, 2015 · no Comments · Στην κατηγορία

Σε άμεση εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής διασταύρωσης των αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει των τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ είναι έτοιμη να προσχωρήσει η γενική γραμματεία εσόδων ώστε μέσω ΤΑΧΙSNET να διασταυρωθούν οι λίστες που καταγράφονται ηλεκτρονικά από το 2013 από τα ιδιωτικά και δημόσια ΚΤΕΟ για τα οχήματα που έχουν ελεγχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ υπολογίζεται σε 1, 5 εκατομμύρια και σε ένα εκατομμύριο τα δίκυκλα .

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων οι κάτοχοι χωρίς έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτων και δικύκλων θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά ενώ ιδιαίτερα τσουχτερά είναι και τα πρόστιμα που θα πρέπει να πληρώσουν όσοι δεν έχουν ΚΤΕΟ .

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα εξετάζεται το ενδεχόμενο να μειωθούν τα πρόστιμα ώστε να αποτελέσει κίνητρο και ευκαιρία να σπεύσουν οι ιδιοκτήτες αυτών των Οχημάτων να κάνουν τον έλεγχο .

Αναφορικά με το πρόστιμα πρέπει να σημειωθεί ότι για επιβατικά ανέρχεται σε 16 ευρώ, 33 ευρώ και 65 ευρώ για εκπρόθεσμο έλεγχο έως 30 ημέρες, από 30 ημέρες έως 6 μήνες και άνω των 6 μηνών.

Πηγή:www.asfalisinet.gr/

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty