Υδρόγειος Ασφαλιστική: Πρωτοπόρος στην άμεση και δίκαιη αποζημίωση

image
Σάββατο, Μαΐου 16 th, 2015 · no Comments · Στην κατηγορία

Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διεκπεραίωσης των απαιτήσεων των πελατών και τρίτων δικαιούχων της παραμένει στρατηγική προτεραιότητα για την Υδρόγειο Ασφαλιστική.

Το 2014 η εταιρεία κατέβαλε ασφαλιστικές αποζημιώσεις ύψους €50 εκατ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι εταιρεία παρουσιάζει, σταθερά κατά την τελευταία επταετία, έναν από τους υψηλότερους δείκτες πληρωμών προς παραγωγή στον Κλάδο Αστικής Ευθύνης Οχημάτων – 20 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από το μέσο όρο της αγοράς. Η αμεσότητα καταβολής των αποζημιώσεωναποδεικνύεται επίσης από το υψηλό ποσοστό των πλήρως διακανονισθέντων αποζημιώσεων, το οποίο για τις δηλωθείσες ζημιές του Κλάδου Οχημάτων, έως την 31/12/2013, ανέρχεται σε 99%. Για το 2014 το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 62%, από τα υψηλότερα της αγοράς, λαμβανομένου υπόψη ότι το 50% των ζημιών του έτους έχουν αναγγελθεί κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Αποτέλεσμα της υψηλού επιπέδου διαδικασίας διακανονισμού που παρέχει η Υδρόγειος είναι και το ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό των ζημιών που ακολουθούν τη δικαστική οδό σε σχέση με τις υποβληθείσες δηλώσεις. Το ποσοστό αυτό βαίνει σταθερά μειούμενο τα τελευταία χρόνια, από 5,8% κατά την περίοδο 2005-2010, σε 4%, κατά την περίοδο 2011 – 2014.

Το χαμόγελο της αποζημίωσης είναι η καλύτερη δικαίωση της ύπαρξης μιας ασφαλιστικής εταιρίας και γι’ αυτό το λόγο ο Πρόεδρος ΔΣ στην Υδρόγειο Αναστάσιος Κασκαρέλης μπορεί να υπερηφανεύεται για το έργο της εταιρίας και των συνεργατών του!

Το nextdeal.gr συγχαίρει όλους τους ανθρώπους των πωλήσεων της ασφαλιστικής μας αγοράς που φέρνουν τους καρπούς της ασφάλισης σε κάθε Έλληνα σε όλη την Ελλάδα. Χαιρετίζουμε ιδιαιτέρους όσους παρευρίσκονται σήμερα σε Συνέδριο Πωλήσεων της Υδρογείου στη Θεσσαλονίκη.

Υδρόγειος Ασφαλιστική

Πηγή:www.nextdeal.gr/

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty