Τι γυρεύει η Βασίλισσα στους Lloyd’s;

image
Τετάρτη, Απριλίου 02 nd, 2014 · no Comments · Στην κατηγορία

Τους Lloyd’s του Λονδίνου επισκέφθηκε λίγο καθυστερημένα η βασίλισσα Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου και ο σύζυγός της, o δούκας του Εδιμβούργου, επ’ ευκαιρία της περυσινής συμπλήρωσης 325 χρόνων από την ίδρυσή τους.

Aσφαλιστές και μπρόκερ κρεμάστηκαν στα μπαλκόνια για να τους υποδεχτούν, το περίφημο καμπανάκι Lutine Bell χτύπησε δύο φορές -ως είθισται για εξαιρετικά χαρμόσυνες αναγγελίες-, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια έρευνα αγοράς για την ασφάλιση της βασιλικής συλλογής έργων τέχνης, η οποία περιλαμβάνει από Βερμέερ και Ρέμπραντ μέχρι Τρέισι Έμιν και Λούσιαν Φρόιντ.

Όταν επικεφαλής του ομίλου Hiscox προσφέρθηκε να ασφαλίσει τη συλλογή, ο δούκας του Εδιμβούργου τον ρώτησε αν η κάλυψη θα περιλαμβάνει τις ζημιές από… ποντίκια, για να λάβει φυσικά την απάντηση: «Αν είναι για σας, είμαι σίγουρος ότι καλύπτονται τα πάντα».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι Lloyd’s ξεκίνησαν από το λονδρέζικο καφενείο του Edward Lloyd τον 17ο αιώνα. Καθώς εκεί είχαν το στέκι τους πλοιοκτήτες, καπετάνιοι και έμποροι, σύντομα έγινε και το μέρος όπου μπορούσε κανείς να αγοράσει ναυτασφάλιση – and the rest is history…


Πηγή:www.nextdeal.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty